18/05/2019

Oliver Kraft, oliver@kraft.seI dagens digitala samhälle behöver vi ibland tänka tvärtom och tillåta oss att vara riktigt fysiska och analoga – rentav materiella – och låta varumärket ta plats i mottagarens alla sinnen. Varumärken måste kännas och synas, men ibland till och med smaka, lukta eller höras.
Intryck och avtryck

Oavsett om det är dags att uppdatera företagsgarderoben, lansera produktnyheter, smickra kunderna, snygga till skyltningen eller om du inte har en susning om hur nästa mässmonter ska se ut – så vet vi på BrandSome vad som krävs för att göra intryck och avtryck!

Från strategi till utförande

Vi hjälper till med såväl strategi som kreativitet, med såväl utförande som logistik, för att uppnå så effektfullt resultat som möjligt. Vår erfarenhet inom produktmedia och profilering, i kombination med ett sortiment som i stort sett är utan begränsningar, gör att endast fantasin och modet sätter gränserna.

Dina behov är i centrum

Vi brinner för att anta utmaningar. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att se ut som du förtjänar. Vi vet att vi gärna tänker lite udda och nytt men lovar att alltid vara lyhörda för just dina behov. Med vår omtanke och respekt kommer vi långt. När vi till detta adderar skön energi och inspiration – då kommer vi ännu längre. Låt oss vara kloka och innovativa tillsammans!


Ladda ner bilaga

Fler pressnyheter

18/05/2019

Fjärde pressnyehten

I dagens digitala samhälle behöver ...

15/05/2019

Tredje pressnyheten

aslfkjhaslgkjhglsk lkjshdg lksdg sd

16/05/2019

Andra pressnyheten

Lorem ipsum

...

03/05/2019

Första inägget

Lorem, ipsum dolor sit amet consecte...