Om BrandSome

MIKAELA

Svart på vitt:

Omsättning:73 799 000
Antal anställda: 30
Kontor: 3

Brandsome genom tiden

BrandSome grundades 1992 i Uddevalla med visionen att stärka företag genom deras profilering. Fast på den tiden hette vi Olympus.

År 2017 förvärvade familjeföretaget Perthon Group AB, BrandSome AB (som då hette Olympus AB). Perthon Group AB äger sedan tidigare bland annat R och S Gruppen Skandinavien AB med bifirmor som RS Gruppen, Studenttryck och LEA Produktion som alla är verksamma inom tryck, profilering, skylt/dekor och storformat, varav alla bolagsnamn nu är samlade under varumärket BrandSome AB.

I maj 2019 tog vi klivet mot framtiden och skrudade om oss – från Olympus till BrandSome. Med nytt namn och ny företagsidentitet – men med samma, varma medarbetare och med vår alldeles speciella kundkärlek och produktkunskap – är vi pånyttfödda och redo att ta branschen till en helt ny nivå.

Hos BrandSome hittar du ett komplett utbud av profilprodukter – allt från yrkeskläder och profilreklam till mässmaterial och trycksaker. Det är vår bredd som gör oss lite speciella. Vi vet vilka produkter som fungerar bäst vid varje unikt tillfälle och vi vet vad som krävs för att skapa iögonfallande exponering som får varumärken att göra både intryck och avtryck. Vi anammar utmaningar med glädje eftersom våra kunder alltid förtjänar riktigt genomtänkta och fiffiga lösningar.