Om oss

Vi verkar i en bransch med många aktörer. Med över 1000 kollegor placerar vi oss bland de största och vi fortsätter stadigt att växa oss ännu starkare. Vi är idag cirka 30 anställda och omsätter cirka 60 miljoner kronor. 

Vi startade i Uddevalla och det är fortfarande här vårt hjärta – och huvudkontor – finns. Här har vi förutom butik och säljkontor även vårt lager. Här har vi också egen montering och brodyr, vilket ger en trygghet och styrka i att vi kan garantera leverans i tid, till inget lägre än högsta kvalitet. I Göteborg har vi säljkontor och ett härligt showroom som du är varmt välkommen att besöka om du har vägarna förbi. Vi har även ett säljkontor i Tenhult strax utanför Jönköping.

Vi har ett komplett utbud av profilprodukter – allt från yrkeskläder och profilreklam till mässmaterial och trycksaker och vi erbjuder såväl rådgivning som konceptualisering. Vår styrka sitter i att vi vet vilka produkter som fungerar bäst vid varje unikt tillfälle och vi vet vad som krävs för att skapa iögonfallande exponering som får varumärken att göra både intryck och avtryck. Det allra viktigaste för oss är att ta oss an alla utmaningar med glädje eftersom våra kunder alltid förtjänar riktigt genomtänkta och fiffiga lösningar.

Vårt miljötänk

I vår bransch är hållbarhetsfrågor och miljöpåverkan ständigt närvarande. Produkter har överlag en hög miljöpåverkan och det kan på så sätt ses som att alla aktörer inom produktmedia i viss mån bidrar till ökad konsumtion. Det gör dock också att vi har en stor möjlighet att påverka och göra saker bättre. Det är bra. På BrandSome är vi noga med att alltid tänka utifrån ett hållbarhetstänk.

Produkterna som vi väljer tillsammans med våra kunder ska vara tillverkade med smarta materialval och ge så liten miljöpåverkan som möjligt. Dessutom fokuserar vi på att, i alla de fall det är möjligt, välja produkter som har ett tydligt mervärde, som kommer att uppskattas utav mottagaren och som kommer att användas med stolthet. Självklart är vi ISO-certifierade både vad gäller kvalitet och miljö.

Våra kunder

Vi är stolta över våra dryga 1200 kunder och de ofta långa relationer vi har med dem.  Vi har kunder i alla olika segment, stora som små – allt från lokalt förankrade till nationellt och internationellt etablerade. Vi älskar mixen! Några av de kunder vi samarbetar med idag är ELON Butikerna Sverige, Blomsterlandet Sverige, Elon Norge, Euronics, Kia Motors Sverige, Volvo Penta, STC Gym, Orkla Care, Folkuniversitetet, Region Halland, Blå Stjärnans Djursjukhus, JOAB, Jotun Sverige, Mustad, Tanum Strand Hotell & Konferens och Metsä Tissue.

Hos BrandSome hittar du ett komplett utbud av profilprodukter – allt från yrkeskläder och profilreklam till mässmaterial och trycksaker. Det är vår bredd som gör oss lite speciella. Vi vet vilka produkter som fungerar bäst vid varje unikt tillfälle och vi vet vad som krävs för att skapa iögonfallande exponering som får varumärken att göra både intryck och avtryck. Vi anammar utmaningar med glädje eftersom våra kunder alltid förtjänar riktigt genomtänkta och fiffiga lösningar.