Vårt erbjudande

I dagens digitala samhälle behöver vi ibland tänka tvärtom och tillåta oss att vara riktigt fysiska och analoga – rentav materiella – och låta varumärket ta plats i mottagarens alla sinnen. Varumärken måste kännas och synas, men ibland till och med smaka, lukta eller höras.


Intryck och avtryck

Oavsett om det är dags att uppdatera företagsgarderoben, lansera produktnyheter, smickra kunderna, snygga till skyltningen eller om du inte har en susning om hur nästa mässmonter ska se ut – så vet vi på BrandSome vad som krävs för att göra intryck och avtryck!

Från strategi till utförande

Vi hjälper till med såväl strategi som kreativitet, med såväl utförande som logistik, för att uppnå så effektfullt resultat som möjligt. Vår erfarenhet inom produktmedia och profilering, i kombination med ett sortiment som i stort sett är utan begränsningar, gör att endast fantasin och modet sätter gränserna.

Dina behov är i centrum

Vi brinner för att anta utmaningar. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att se ut som du förtjänar. Vi vet att vi gärna tänker lite udda och nytt men lovar att alltid vara lyhörda för just dina behov. Med vår omtanke och respekt kommer vi långt. När vi till detta adderar skön energi och inspiration – då kommer vi ännu längre. Låt oss vara kloka och innovativa tillsammans!

Vi arbetar inom sex huvudområden

 • Profilklädsel
  (T ex Yrkeskläder, personalkläder, fritidskläder)
 • Profilprodukter
  (T ex Giveaways, presentreklam, jubileumsgåvor)
 • Exponering
  (T ex Skyltar, mässdekor, bildekor)
 • Trycksaker
  (T ex Kampanjaffischer, visitkort, broschyrer)
 • Rådgivning
  (T ex Profilstrategier, konceptualisering, designarbete)
 • Logistik
  (T ex Kundunika webbshoppar, lager, distribution)

Månadens kampanj

Ut i naturen och njut!

När dagarna blir längre och solen lyser stark, vad vill man väl då hellre göra än att slå sig ner med en picknick vid vattnet eller i en park? Månadens kampanj innehåller produkter som du kommer att ha glädje av oavsett var du väljer att njuta av kommande varma dagar!

Vi samarbetar med en stor mängd fantastiska tillverkare och leverantörer.

Här nedan har vi samlat ett gäng kataloger från några av dem, men vårt utbud stannar inte här. Om du inte hittar det du söker ska du alltså inte misströsta – kontakta oss så hittar vi en finfin lösning tillsammans!

Profilkläder

Arbetskläder

Ordningsvakt och väktarkläder

Miljökläder/produkter

Gåvor och profilreklam

Giveaways

Expomaterial, skylt & fordonsdekor, papperstrycksaker

Hos BrandSome hittar du ett komplett utbud av profilprodukter – allt från yrkeskläder och profilreklam till mässmaterial och trycksaker. Det är vår bredd som gör oss lite speciella. Vi vet vilka produkter som fungerar bäst vid varje unikt tillfälle och vi vet vad som krävs för att skapa iögonfallande exponering som får varumärken att göra både intryck och avtryck. Vi anammar utmaningar med glädje eftersom våra kunder alltid förtjänar riktigt genomtänkta och fiffiga lösningar.